(Android/iOS) Ocean Is Home : Island Life Simulator koodid rikuvad kõiki
Feb 12, 2022 15:09:14 GMT -5
Post by rganfotidede on Feb 12, 2022 15:09:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid rikuvad kõiki ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
See on nõme, ma lihtsalt ei saa midagi üles võtta ja kus kurat on kasutusnupp ja kuidas mehele rehve peale panna
Poisid, peate lisama mitmikmängu ja uued autod või ehituse, et ehitada meile majad, mida me soovime
Olge nüüd, poisid, mis juhtus kogu mu inventariga? See hakkab väsitama. Ma ei kuluta sellele sentigi enne, kui oma asjad tagasi saan. Olen mänginud sellest ajast saadik, kui Ocean is Home'il oli alguses see lennuõnnetuse jada.
Väga halb õpetus Kui soovite, et me teie mängu mängiksime, tehke parem õpetus. Kruvi tekst. Näidake meile vähemalt pilte, mida kuradit teha
Egg Wars Phiêu lưu cng
Hea mäng, olen seda mõnda aega mänginud. Mulle meeldib uus värskendus. Vaja on rohkem auto-, töö- ja rattavalikuid. ja mootori heli vajab uuendamist. Ka sõidukite kiirendus peaks olema erinev.
Pls tehke see mitme mängijaga mänguks
Ocean Is Home : Island Life Simulator Aventura ztzf
See on nii tore mäng, mida ma kunagi mängisin. Aga palun, kas saate nüüd 2022. aastal selle vea parandada... Ja palun rohkem ressursse ja see eriline on olla tõeline juht nagu esimene inimene sõidukis, loodan, et märkate härra/maam, see on minu lemmikmäng, mida kõik sõbrad veel mängivad. Palun pange tähele, tänan teid väga
Mulle see ei meeldi
Kui kaotate oma auto, on see igaveseks kadunud, välja arvatud juhul, kui te raisasite raha taaselustamiseks
Kas oleks olnud nii raske teha kaarti, kus on GPS, mis on hea on kompass, mida te seda kaarti nimetate, see on loll kaart, hooned tehakse rumalaks ajaraiskaks, uuendage paremat 😡 kaarti👎👎
Mulle väga meeldib, et mängu väin, mida mängiti 13 päeva päriselus, mitte mäng. Nii et palun lisage mängusisesesse poodi veel mõned esemed, nagu liha ja palju muud, ning laske meil hävitada mööblipaketid ja tsementplaadid tellised metallplaadid.
see oli nii hämmastav OIH-d mängida, ma armastan seda, nii et tahan lihtsalt küsida, kuidas kavandit teha. ja ma ei leidnud seda sõjaväebaasist, loodan teha oma plaani...
Lisage rohkem toimivaid esemeid, näiteks rohkem autosid, et osta majaplaanid, nii et me ei pea ehitama kõiki hobusid, võib olla mängu muutja ja teha autodele rohkem modifikatsioone. Mulle meeldib see mäng, kuid see võib olla parem, saate lisada jalgrattaid ja rohkem asju uued kaardid i ostsin igale autole suure maja ja kõik ja hakkas igav, nii et andke rohkem ja rohkem asju, et inimesed saaksid lõputult mängida
See on tore mäng ja lõbus mängida, just see, mis mulle selle juures ei meeldinud, on see, et raha teenimiseks pole kiireid ja lõbusaid viise, vaid kohaletoimetamine ja ma ei häiri, et ka juhtnupud on keerulised, samuti on väga raske leida, kuhu minna, nii et palun lisage labad postkontorid ja kauplused edaspidi!
Annan praegu 4 tärni, sest teie mööbel on puudulik... Et osta muud mööblit, nagu tualettruum ja muud seadmed minu pärast, mul ei ole ja ma ei saa kuldmünte kasutada. Palun härra, lisage rohkem töökohti, nagu äri ja Bensiinijaama või mugava poe meeskonda ja palun lisage palju mööblit maja ja autode jaoks... Ja enamasti mulle meeldib mäng ja naudin seda nii palju ja paremini, et lisada oma taotlus, loodame, et naudime teie fantastilisi mänge rohkem. järgmine uuendus... aitäh.
Olen sellest mängust sõltuvuses! Ainus probleem oli ülekaalukad vaenlased, nagu droonid ja zombid. Ilma korraliku relvata ei saa neid lihtsalt tappa. Teiseks on "Raha" nii raske teenida, nagu näiteks 50-200 portsjoni kaupa müntide tarnimisest kasti kohta ei piisa. Palun tehke see 100–500 kasti kohta (saab seda suurendada, mida kaugemal on sadam). Kolmandaks me ei saa siseneda nendesse naabermajadesse, palun tehke sissepääs ja parandage jalakäija viga kõnniteedel, paljudel neist on külmumisviga
See ellujäämismäng on hea. Isegi kui sõiduki juhtseadised on nõmedad, on pikapiga juhtimine juhtimisseadmete tõttu natuke raske. Võib-olla soovite lisada rooli Aitäh.
AASTARAAMAT 2010 - Digikogu
See mäng on suurepärane. Kuid mul on üks küsimus, kust ma saan osta ravimikomplekte?
mu auto läks ümber, proovisin seda tagasi pöörata, kuid rattad tapsid mu!! ilma autota ei saa isegi kuhugi minna
Hämmastav mäng. Mulle meeldis see kohe, kui raadio aktiveerisin. Raadio sageli kaotab signaali. Pole kindel, mida see mõjutab. Samuti meeldib see, kui mängus oleks sõitmiseks kallutusseade, kuna vasak-/paremnooled võivad olla veidrad, samuti püsikiiruse hoidja. Võib-olla märgistage postitus ja minikaart on kasutu sularahaautomaadi kõrval, mis näitab teed ainult atribuutideni, võib-olla sisaldab muid ikoone. Muud kui need probleemid: 3 suurepärane mäng, jätkake samas vaimus! näitab lubadust.
See on lahe, kuid minu Androidis on see väga maha jäänud
Mulle meeldib see mäng, kuid te peaksite kindlasti lisama rohkem töökohti 🤑🤑🤑
toimetab alati postkastid iga päev kohale. Midagi muud pole teha, ma mõtlen, et isegi puude langetamine ja palkide müümine ei teeni head raha, ainult "postkastide kohaletoimetamine". Teenige mõni muu rahateenimisviis. Näiteks kui saaksite avada ettevõtte ja müüa asju või olla rongijuht
Ma arvan, et see on hea mäng, ainus probleem on see, et ma olen endiselt mängu esimeses osas ummikus, kus ma pean auto käima panema, kuid kahjuks see ei käivitu..kuidas bensiini kasutada? Ma arvan, et see ei pane mind veoautot käivitama. palun abi.
Noh, mäng on hea, kuid peate lisama rohkem vaenlasi. Lisage mõned loomad linnas ja vaenlased. Looge rohkem töökohti.
Muutub 4 tärniks. See on hea mäng. Nõuab veidi harjumist. Arendusmeeskond vastas mulle kiiresti ja siiralt. Usun, et nad teevad sellest ühe parima mängu. Pöörlev kaamera, võib-olla võrguserver, ma arvan, et rehvi ja mootori kulumine on liiga kiire, kuid see pole nii hull, et te ei saa mängida ja teenida ilma päris raha kulutamata.
Aja raiskamine, jõudsin sinna, kus suutsin veokisse istuda, kuid see ei taha liikuda, et sõita, läks parkima ja N uuesti ning veoki käivitamisel kõlab see, et see ei taha oma kohutavat ümber pöörata, ära raiska teil on aeg selle alla laadida
Mäng kena, kuid ad sama huvitavam töö palun
See mäng on hea, aga võib olla parem... Mis mõte on omada lennujaama, kui sa ei saa lennuki peale... Palun, me peame lendama, isegi kui see on helikopteriga... Ja palun parandage restorani ja pandimaja viga...
Äge mäng, millega saad ehitada oma unistuste maja ja maksta elektriarvet, aga ma soovin, et räägiksid inimestega ja magaksid
Well … now you can right in your own home! Virtual Divers International (VDI) is the world's first realistic diving simulator. This App is as close to