Post by rganfotidede on Feb 12, 2022 15:06:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moto Rider GO: Highway Traffic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moto Rider GO: Highway Traffic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo kristale ▞▞▞
▞▞▞ Moto Rider GO: Highway Traffic 2022 version ▞▞▞
Ta igra je zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo dobra igra
To igro imam dober občutek, ker je ta igra tako nora in tako zanimiva 😀😀 tako da je ta igra res nameščena prek mobilnega telefona..
preveč dodatkov in prekinitev igre
Dobra igra in podprta v vseh 4G mobilnih napravah
Zabavna Zanimiva
Igra je dobra sm pocasna
Moje izkušnje so pri 4 letih te igre dobre, vendar ne boljše
Slaba grafika sploh ni dobra
Najboljša od prve osebe prometne igre, ki sem jih našel, vendar. Zakaj so kolesa različna, če pa dejansko kolo v igri sploh ni videti podobno? Kaj je smisel prilagajanja kolesa, ko tega kolesa med vožnjo niti ne vidite? Druge igre z jahanjem imajo drugačen videz koles v pogledu prve osebe, zato bi moralo biti tudi to. Nekdo je bil len... 👎
Ni slaba igra in ne vem, kaj želim biti tam čez približno uro in pol
Slabše od 'Traffic rider', ker se zdi bolj čuden za vožnjo. Tudi moto šum je meh.
Neumna igra, vsiljeni oglasi z zavajajočimi kliki.
To je odlična igra, vendar je krmiljenje malenkostno
Lepa kolesarska igra...
Zelo slaba igra
Živjo dobro jutro za e in super
preprosta igra, zabavna, vendar visi, ko se vozite z veliko hitrostjo
Enostaven nadzor in zabaven način preživljanja časa
Ne vem, ali je to samo moj telefon, vendar iz nekega razloga ne morem preseči prve stopnje, ker preprosto zamrzne igro.
V redu je, toda moj najljubši bit je, ko odklenete način in njegov večigralski način
To je dobra igra
Zelo zelo zelo zelo lepa igra
nič ne vidim, samo gumbe za zaviranje in pospeševanje. zaslon je črn
Znebite se reklame vsak FUNKING TIME in nato 5 zvezdic
najboljša grafika, kar sem jih kdaj videl kot ta igra. Vinila sem tudi to kaže, da sem izgubila😤😠
Moralo bi biti več kamere in nadzor ni bil dober,.. to je vse
Modern Rickshaw Driving Games Chiến thuật epw
Tako gnusna aplikacija, polna oglasov in ne daje časa, da bi dosegla revne
to je dobra igra je na trgu vodilni po mojem mnenju so prvi kupci, tako da imate kakršna koli vprašanja o najnovejši različici najbolj priljubljenih iger
To je odlična in realistična igra, všeč mi je
Hame s je dober brez oglasov teče gladko
Grafika ni slaba, zelo slab nadzor in veliko oglasov
Igra je morda v redu, vendar ima toliko napak, ki jih je treba popraviti. Sploh se ne morem prijaviti. In ne morem kupiti denarja; kadarkoli imam stabilno internetno povezavo, mi kar naprej govorijo, da ni povezave in kako to, da če igram način za več igralcev, deluje, ne pravi povezave. Potem je treba spremeniti kontrole ali pa dodati občutljivost nadzora. Ker povlecite eno, ne upoštevate navodil. Ljudje morate spremeniti način dirke, ker nasprotni avtomobili zlahka udarijo čez vas. Igra je goljufiva, če nas čaka
Moto Rider GO: Highway Traffic Racing oaex
Moto Rider GO: Highway Traffic Curse de mașini tkm
Odlična igra ... obudi spomine na klasični Road Rash brez izpuščaja. Potrebuje veliko prilagoditev na vsakem kolesu z barvami in bleščicami.
Igra je dobra, gladka, vendar je problem z gumbi. Odziv je pozen... Zato prosim, popravite to... Potem mu bom dal 5 zvezdic
To je dobra igra, igral sem jo in samo kontrole so malo slabe, vendar je zelo dobra igra
Igraj in nikoli ni rekel prehitro prestavljanje, niti ga ne ustavi in reci, da poskusimo znova, vrnimo se domov, kot druga igra, ki jo igrajo kot nabor dirke