Post by rganfotidede on Feb 12, 2022 14:56:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko zlata ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io – 3D Farming Arcade 2022 version ▞▞▞
Ta igra je zelo dobra, vendar je veliko oglasov za to igro
Odlična igra, vendar mi ne pove več, katere pridelke sem zbral, tako da vem, kaj naj naredim. PROSIM POMAGAJTE, KER Obožujem TA IGRA!!!!!!!!!!!
To je le malo izboljšanje vrste igre s ponavljanjem gledanja na vsaki ravni
Dobil sem brez oglasa in še vedno vidim oglase. Rad bi vračilo kupnine, vendar v nastavitvah ni kontaktnih podatkov. Nesrečen.
Igra kar naprej zamrzne
Jaz ljubim to igro. Je hudičevo zasvojenost. Vzemite moj denar, lepi razvijalci iger. Te igre kupujete samo za odstranjevanje oglasov. Čeprav ni veliko oglasov, je ta igra vredna. Kupil sem igre te kakovosti. To je odlična igra. Zelo priporočam. Pojej svoje srce fortnite.
Po neki stopnji ni cilja za tekmovanje ... Neuporabno igrati, če ni ciljev
To je zabavna igra, vendar PREVEČ OGLASOV!!
Ta igra je super in isme ads bhi nahi aate hotstar ki tarah osme vsako sekundo glavni oglasi aa te ta igra je kot slither.io, zato prenesite to aplikacijo
To je zabavno in krmilje je pretežko premikati vaš tovornjak. Ampak ta igra mi je zelo všeč, zato dajem oceno 5 na pol. In to igro sem skoraj pozabil na številne oglase. VSE IGRE JE PREVEČ OGLASOV.
Dajem 2 zvezdici samo zato, ker preveč visi in zaradi veliko oglasov zelo slaba igra ne prenaša in ne zapravlja podatkov 😡🤬
Količina oglasov je ogromna...
Igra je bila zabavna.Potem pa je količina pridelkov, ki jih zbereš, izginila. Torej predvidevam, da ga bom kmalu izbrisal, če ne bo popravljeno.
Včasih je bilo zelo kul. Ker pa sem dosegel stopnjo 25, ne zbira vaših pridelkov in jih ne usmeri k vašemu cilju, da se premaknete na naslednje polje. Zdaj ste obtičali na istem polju, na katerem ste bili. To je seveda hitro postalo dolgočasno. Moral bom najti novo igro za igranje.
Veliko slabe igre tudi oglasi brez kakovosti, ne prenesite igre, to je slaba igra na svetu, slaba igra izdelovalec iger 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 🤯😭😢😢
Bilo bi 5 zvezdic, vendar vsakič, ko dosežem raven tik preden se spremeni v košare za žetev, zapustite zaslon, tako da ne vem, koliko še moram pobrati, da grem na naslednjo stopnjo ali je to zadnja stopnja, popravite to, da lahko svojo oceno spremenim na 5 zvezdic
Treba ga je posodobiti z več ravnmi. Tako daleč si prišel. Potem pa nič.
Uroš
To je dobro, a ko umreš, začneš znova, vendar je dobro
Dobra igra, vendar zelo frustrirajuće se začne Ad sredi kroga. To ga zaklene in potem moram prisilno končati program in znova zagnati.
Modern Rickshaw Driving Games სტრატეგია tnm
Odlična igra, obožujem jo, toda razlog, da sem jim dal samo 2 zvezdici, je bil, ker če naletiš vase, umreš, SOVRAŽIM to!!!
Ta igra je v redu, vendar je veliko oglasov 8n, je tako usodna za igranje, čeprav je bila v redu, qt raven 81 je reklama, omg, tudi na ravni 1 ugh, mislil sem, da je to najslabša igra vseh časov 😑
To aplikacijo sem igral za dekompresijo po službi. Plačal sem za brez oglasov, ker so mi vzeli preveč časa. Mislim, da mi je zmanjkalo ravni? Nimam več ciljev in naslednje polje se ne bo odprlo. Izgleda prazno. Za plačljivo aplikacijo bi rad verjel, da mi ravni v enem tednu igranja ne bi zmanjkalo. Ima še kdo to težavo? Sem plačal za nič?
Oglasi
Harvest.io – Farming Arcade ব্যাজ srq
Harvest.io - Arcade de fazenda Simulação zmr
Pridobite Harvest.io in pokažite, da izberete svojo letino, da izberete hrano.
Po doseganju določene stopnje. Ne vem katera, ne pove vam, ne daje vam zahtev, potrebnih za prehod na naslednjo stopnjo, niti vam ne omogoča dokončanja lwvel.
Igra Dr Panda Farm · Spletna igra na FreeGamesBoom.com
Pravzaprav je dobra igra. In všeč mi je bila, toda ustvarjalci, ko posodobijo to igro, potem ne prikazuje števila zelenjave in sadja, kar smo nabrali. Tako da me končno ne zanima .👎👎👎👎👎👎👎👎. tako da nazadnje sklepam, da je to zelo dolgočasna igra.
Potrebuje manj oglasov, a zabavno igro
Ne deluje v mobilnem visečem
Sprostitev, všeč je koncept kmetovanja, ima strateški element, zvoki so zabavni!
Nenavadno zadovoljivo. Ta igra je moja izbira, ko sem pod stresom, ne morem spati ali sem tesnobna. Edina stvar, ki bi jo izboljšala, je brezplačen način igranja, kjer nimate časovne omejitve in neskončnih polj.